All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Tu cazi in capcana maimutei ? |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Tu cazi in capcana maimutei ?


   In Africa, daca vrei sa prinzi o maimuta, introduci intr-un dovleac sau intr-o scorbura cateva nuci sau seminte. Gaura din dovleac sau scorbura trebuie sa fie suficient de mare pentru a putea sa incapa laba maimutei.

   Maimuta vine, baga laba prin mica gaura, prinde nucile si incearca sa le scoata. Fructul strans in pumn este mai mare decat gaura, astfel ca maimuta nu poate sa scoata laba afara.

   Maimuta nu da drumul la fruct si se tot lupta sa scoata fructul pana vin vanatorii africani si prind maimuta.
   Singurul mod in care maimuta s-ar putea salva de vanatori e sa dea drumul la fruct, dar ea nu intelege acest lucru, ea vrea si fructul si libertatea.

   Si oamenii cad in astfel de capcane, atunci cand nu renunta la unele lucruri platind pentru ele un pret prea mare.

Care este momeala pentru care te incapatanezi sa fie a ta cu orice pret, cu toate ca platesti un pret prea mare pentru ea.

– un job care te tine departe de familie peste 12 ore pe zi, pentru care te bucuri ca primesti o suma mare de bani. Pretul platit pentru acest job este racirea relatiei cu familia sau mai rau probleme de sanatate din cauza stresului.
– un gadget pe care nu ti-l permiti acum, pentru care faci rate. Ajungi ca tu sa platesti rate pentru el cu toate ca produsul ajunge depasit tehnologic sau chiar uzat fizic.

Toti cautam sa obtinem lucruri usor, dar oare pretul platit pentru aceste lucruri nu este mai mare?

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050