All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!The Pursuit of Happyness – In cautarea fericirii |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

The Pursuit of Happyness – In cautarea fericirii

Imi amintesc inca de acel moment ,
Pareau cu totii atat de fericiti,
De ce nu puteam arata si eu asa ?

  Chiar atunci am inceput sa ma gandesc la Thomas Jefferson …la Declaratia de Independenta … si la partea:
-despre dreptul nostru la viata,
-despre libertate
-si despre cautarea fericirii.
Si imi amintesc, ca m-am gandit : Cum a stiut sa puna partea cu „cautare” acolo ? Ca poate fericirea e ceva ce putem doar cauta, si ca de fapt nu o putem avea niciodata cu adevarat.

imagini si fragmente extrase din filmul „The Pursuit of Happyness” – „In cautarea fericirii” (2006)

  Filmul „The Pursuit of Happyness” (trad. „In cautarea fericirii” ) este inspirat din povestea reala a unui comis-voiajor ajuns milionar. Chris Gardner (Will Smith) lupta pentru supravietuire alaturi de fiul sau Christopher (Jaden Smith ), de numai 5 ani, atunci cand este parasit de sotie, este dat afara din apartament si se trezeste ca nu mai are nici un ban in cont.


Cum a reusit Chris Gardner sa depaseasca toate obstacolele, ajungand de la boschetar la milionar, aflati numai urmarind filmul online „The Pursuit of Happyness” („In cautarea fericirii” ) pe care il gasiti si mai jos:

UPDATE: Filmul online a fost scos fiind lasat numai Trailerul

Dupa filmul Secretul – Legea Atractiei acesta este al doilea film inspirational pe care il recomand .
Atat dictonul siteului ZonaDeFoc Cand erai tanar si luai o nota buna la scoala te simteai optimist in privinta a ceea ce ai fi devenit in viata, dar pe urma nu ai devenit niciodata cat si al doilea film din dreapta siteului de la „DE VAZUT ZILNIC” (Nu da voie nimanui sa-ti spuna ca nu poti sa faci ceva … Daca ai un vis, trebuie sa-l protejezi …Cand oamenii nu pot face ei insisi ceva, au sa-ti spuna ca nici tu nu poti … Daca vrei ceva, lupta si obtine. Punct.) sunt extrase din filmul The Pursuit of Happyness – In cautarea fericirii.Cum spuneam, filmul este inspirat din viata milionarului Chris Gardner, la o cautare pe Google si pe YouTube vei gasi foarte multe materiale despre acesta.Chris Gardner prezentand spatiul linistit in care se retrage pentru a se concentra, este inconjurat numai de lucruri pozitive.


Ti-ai pierdut jobul dar nu ti-ai pierdut abilitatile,talentul si experienta, asa ca creaza-ti o oportunitate in care sa folosesti acestea.
Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050