All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Teama de esec si dezvoltarea personala |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Teama de esec si dezvoltarea personala


Teama de esec este una dintre cele mai raspandite temeri in procesul de dezvoltare personala.

Teama de esec apare la diferite intesitati, in functie de fiecare individ in parte si in diverse situatii. Ea poate fi generata de temeri pe care le-am pastrat inca din copilarie sau poate fi generata de un eveniment traumatizant.

Pentru a depasi teama de esec si a evolua in procesul de dezvoltare personala puteti lua in considerare urmatoarele sfaturi:

– Analizarea tuturor rezultatelor posibile – trebuie sa ramanem deschisi la diferite posibilitati deoarece putem avea parte de rezultate nebanuite.

– Sa invatam sa gandim pozitiv – acest aspect este unul dintre cele mai importante elemente c are ne ajuta sa ne consolidam increderea in fortele proprii.

– Intelegerea beneficiilor esecului – o perspective sanatoasa a esecului este aceea potrivit careia orice esec este de fapt o oportunitate de a creste.

– Aciunea – pe masura ce actionam acumulam cunostinte si experiente ceea ce ne va oferi mai multa stapanire de sine data viitoare cand ne vom confrunta cu aceiasi situatie.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050