All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Scandura viziunilor |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Scandura viziunilor

   A mai trecut o luna de zile, s-a dus un sfert din an, cum stai cu obiectivele pe acest an? Indiferent in ce stadiu esti cu obiectivele, te felicit.
   Te felicit fiindca faci parte din cei 2 % din oameni care isi stabilesc obiective personale.
   Te felicit pentru ca nu esti un zombie care se balangane dintr-o parte in alta sau un parameci care doar traieste intr-o balta ci esti un om care stie incotro se indreapta, care stie ce vrea de la viata.


Daca esti un visator care doar isi imagineaza lucruri marete in viata e timpul sa te uiti in oglinda, sa-ti dai doua palme dupa cap sau unde vrei tu si sa treci la actiune. Actiunea e diferenta intre cei care fac lucruri si cei care ” vor face odata” si de fapt nu fac nimic niciodata.
Daca muncesti din greu pentru obiectivele tale, e bine ca din cand in cand sa te opresti, sa ridici capul dintre taskuri si sa te gandesti daca intradevar te indrepti spre obiectiv sau doar muncesti ca un catar, zi de zi, zi de zi, si ai pierdut obiectivul. Nu te obisnui cu rutina, iesi din aceea rutina si analizeaza din cand in cand unde te indrepti?


Ai o scandura a viziunilor ? Termenul Vision Board iti este cunoscut?

Fragment din filmul Secretul : Legea Atractiei :

In 1995 am creat ceva numit o SCANDURA A VIZIUNILOR, cu ajutorul careia sa dobandesc ceva ce imi doream sau ceva ce voiam sa atrag, precum o masina sau un ceas sau sufletul pereche din visurile mele. Acolo am pus o fotografie a ceea ce imi doream, am pus-o exact pe scandura viziunii.

Apoi, zilnic, stateam in biroul meu si ma uitam la aceasta scandura incercand sa vizualizez mental ceea ce imi doream pana ajungeam la aceeasi stare pe care as fi avut-o daca obiectul ar fi fost al meu cu adevarat.

La un moment dat m-am mutat si am pus toata mobila si toate cutiile mele cu lucruri la pastrare. M-am mutat de trei ori in cinci ani si in cele din urma am ajuns in California si am cumparat aceasta casa. Am renovat-o timp de un an, dupa care mi-am adus toate lucrurile din casa in care locuisem in urma cu cinci ani.

Intr-o dimineata, pe la sapte si jumatate, fiul meu a intrat in birou si a dat cu ochii de una dintre cutiile care statea sigilata de cinci ani. Apoi s-a asezat pe ea si a inceput s-o loveasca cu picioarele, iar eu i-am spus:
– “Scumpule, inceteaza te rog, am treaba.”
– “Ce este in cutie, tata?”
– “Sunt scandurile mele ale viziunii.” i-am spus.
-“Ce este o scandura a viziunii?”
Am spus, „Este ceva pe care imi pun dorintele, le fasonez si imi pun dorintele pe ele, pun acolo ceea ce doresc sa realizez in viata.”

Bineinteles ca fiul meu, la doar cinci ani, nu a inteles despre ce e vorba, asa ca i-am spus: -“Dragule, lasa-ma sa-ti arat, asa e cel mai usor.”

Asa ca am deschis cutia si cand am scos Scandurile Viziunii pe una dintre ele era o fotografie a unei case pe care o vizualizasem cu cinci ani inainte.

Am ramas stupefiat cand mi-am dat seama ca era chiar casa in care locuiam. Nu era vorba de o casa asemenatoare, ci cumparasem chiar casa visurilor mele fara sa-mi dau seama de asta. Priveam casa si am inceput sa plang.
– “De ce plangi?”
– “Scumpule, am aflat in cele din urma cum functioneaza Legea atractiei.
Am inteles in sfarsit puterea vizualizarii. Am inteles tot ceea ce am citit, tot ceea ce am facut. Toata viata mea, felul in care am construit companii. Metoda a functionat chiar si pentru casa mea, am cumparat casa pe care am visat-o si nici nu mi-am dat seama.”

Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata. – Einstein


La o cautare pe Google Imagini dupa cuvantul cheie „Vision Board” vei gasi „scandurile” viziunii ale multor oameni.Doua exemple mai jos:
sursa imagine: ErinPavlina.com

sursa imagine: MasterMindWithJames.com

Cu toate ca de obicei nu trec sursa imaginilor, am facut o exceptie deoarece si pe cele doua bloguri, in engleza, se vorbeste tot de Vision Board – scandura viziunilor. Si daca tot fac exceptii, am sa scriu in continuare si sursa pozelor cu copilul de sus, mai ales ca e un site de nota 10 : copilul.ro


In incheiere am sa pun o imagine din primul articol de pe acest site

:) o scandura a viziunilor daca taiem partea de jos ( :) Nu cred ca are ce cauta nenea care doarme pe banca cu sacosa sub cap, sau cei trei indivizi care ma cheama la baut)

Trimite articolul unui prieten, daca ti-a placut.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050