All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!PayPal pe intelesul tuturor |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

PayPal pe intelesul tuturor

Acest articol este scris pentru a intelege oricine: ce este PayPal, cum functioneaza PayPal , de ce sa alegi PayPal .

   Pe majoritatea siteurilor in care se castiga bani online, se vand sau se cumpara diferite produse (servicii) , in mod sigur ati vazut sigla PayPal :


PayPal este una dintre cele mai folosite metode de a face tranzactii cu bani pe internet.

   Acesta banca electronica, pentru plati online, a fost infiintat in 1999, si datorita modului comod dar si sigurantei efectuarii tranzactiilor online, a ajuns acum, cand am scris articolul la peste 220 milioane de utilizatori, indiferent ca vorbim de comercianti sau de persoane fizice si sa fie folosit in peste 190 de tari.

   Crearea unui cont PayPal este foarte simpla la indemana tuturor; tot ce trebuie sa aveti e o adresa de email si un card bancar acceptat de PayPal.

PayPal accepta cardurile Visa Electron sau Mastercard. Eu am card Visa Electron de la Raiffeisen Bank si in doi ani de zile nu am avut nici un fel de probleme, iar eliberarea cardului sa facut intr-o saptamana.

   PayPal are 3 tipuri de conturi, in functie de activitatea pentru care va este necesar acest serviciu astfel :
* PayPal „Personal” este recomandat pentru cei care cumpara online, primesc bani online .
* PayPal „Premier” este recomandat pentru cei care cumpara si vand online si nu numai .
* PayPal „Business” este recomandat pentru firmele si companiile care au afaceri online .

Eu de exemplu am avut initial cont PayPal Personal ulterior upgradand contul la Premier pentru afacerea BeaM ( BeaManager.biz ) unde este obligatoriu un cont Premier sau Business pentru a putea incasa comisioane .

   Pasii care trebuie urmati pentru crearea unui cont PayPal :
1. Alegem butonul de Sign Up ( Inscrie-te ) de pe pagina siteul www.PayPal.com urmand sa alegem tipul contului PayPal si sa completam formularul cu datele personale (nume, prenume, adresa, email, datele cardului bancar etc)
2. Intram in contul PayPal (Log In de pe siteul www.PayPal.com cu emailul si parola create anterior) de unde vom confirma adresa de email (Confirm Email Address) dar si cardul (Link and confirm my debit or credit Card)
3. Vom verifica emailul pentru a confirma crearea contului PayPal (click pe linkul primit in emailul cu subiectul Activate Your PayPal Account! de la service@intl.paypal.com)
4. Confirmarea si verificarea cardului atasat contului PayPal . Atunci cand se realizeaza aceasta verificare PayPal iti va lua de pe card 1.5 euro pentru a se convinge ca intradevar este cardul tau . Urmand ca tu sa te duci la banca si sa verifici extrasul de cont unde vei gasi in dreptul aceastei tranzactii un cod de 4 cifre . Prin introducerea acelui cod in contul PayPal contul tau este verificat si vei primi in contul PayPal acei 1.5 euro .

   Retragerea banilor din contul PayPal pe card se face prin actionarea butonul Withdraw funds to your card (Retragere fonduri pe card ) din meniul Withdraw (Retragere ) .Suma minima de retras din contul PayPal pe card este de 10$ iar banii ajung pe card in 4-5 zile lucratoare. (Atentie ! Indiferent ca se retrage pe card 10$ sau 500$ comisionul de retragere este de 2 euro )

SA AVETI CASTIGURI MARI PE INTERNET !!!

……………………………………………………………………………………………………………………

Orice nelamurire, legata de serviciul online de plati PayPal va fi spulberata de membri comunitatii ZonaDeFoc folosind formularul de comentarii de mai jos. De asemeni e bine venita orice sugestie .

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050