All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Pay Pal pas cu pas |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Pay Pal pas cu pas

Pay Pal

In articolele anterioare ai aflat ce este PayPal , tipuri de conturi PayPal si ce tip de card bancar se foloseste pentru validarea unui cont PayPal, in acest articol vei vedea cat de simplu este crearea unui astfel de cont, daca urmezi pas cu pas imaginile de mai jos.

Avand un astfel de cont creat si verificat vei putea primi bani de la diferite afaceri online care accepta PayPal ca procesor de plata. Urmand ca fizic sa intri in posesia banilor prin retragerea lor din contul PayPal pe cardul bancar atasat acestuia.

Pas 1 : Click pe banerul de mai jos care te va duce pe siteul oficial PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Pas 2 : Dupa ce ai dat click vei vedea pe desktopul calculatorului o fereastra ca cea din poza de mai jos, NU EZITA SA DAI CLICK PE POZA PENTRU A SE MARI IMAGINEA.


Selectezi „Sign Up Today !” ( Inscrie-te ) si se va deschide o fereastra cum vezi mai jos:
Pas 3 : Vei selecta tara „Romania” , in cazul in care aceasta nu este deja selectata, urmand ca in continuare sa alegi tipul contului PayPal de care doresti sa iti deschizi.

Selectand tipul contului se va deschide o noua fereastra care va arata ca in imaginea de mai jos
Pas 4 :Vei completa formularul de mai jos cu datele tale, nu uita sa maresti poza, pentru a vedea clar imaginea :

Dupa completare vei apasa butonul „Sign Up” care va duce la deschiderea paginii ca mai jos.
Pas 5 : Vei adauga datele cardului, exact cum apar pe card , ce carduri sunt acceptate de PayPal poti vedea aici . Eu am mers pentru cardul VISA Electron de la banca Raiffeisen,

Click pe „Add card” si contul PayPal este creat .
Pas 6 : Acum va puteti loga in contul PayPal de pe siteul oficial https://www.paypal.com
unde la „Account Login” se va trece astfel la „Email address” adresa de email folosita la inregistrare iar la „PayPal Password” parola scrisa la crearea contului PayPal apoi click pe „Log In” , exact ca in imaginea de mai jos.

Dupa apasarea butonului „Log In” cu mouseul, automat intri in contul tau PayPal
Pas 7 : Contul tau PayPal arata ca in imaginea de mai jos:

Dupa cum vezi contul PayPal este creat, acum pentru a fi totul in regula trebuie ca PayPal sa verifice acest cont pentru a se convinge ca intradevar este al tau si nu este o frauda.
Verificarea consta in validarea adresei de email si verificarea propriu zisa a cardului bancar atasat.
Pentru verificarea adresei de email trebuie din partea dreapta de la „Notifications” selectata optiunea „Confirm email address” , care va duce la deschiderea ferestrei de mai jos.
Pas 8 : A) CONFIRMAREA ADRESEI DE EMAIL

Pagina de mai sus iti arata ce trebuie sa faci pentru verificarea emailului si anume sa deschizi emailul si sa dai click pe mailul trimis de Paypal.
Acum ar trebui sa ai un email de la service@intl.paypal.com cu subiectul „Activate Your PayPal Account!” care va arata ca in imaginea de mai jos:

Apasand cu mouseul pe „Click here to activate your account” se va deschide o noua fereastra in care se cere parola de la PayPal exact ca in imaginea de mai jos.

Nu uita dupa ce scrii parola sa dai click pe butonul „confirm” care daca totul este in regula, va duce la deschiderea urmatoarei ferestre care va anunta acest lucru.

Selectand „Continue” vei trece la urmatoarea etapa si anume verificarea cardului.
Pas 9 : B) CONFIRMAREA CARDULUI
Dupa cum vei vedea in imaginea de mai jos la „Notification” a disparut o sarcina si anume aceea cu verificarea emailului ramanand numai aceea cu verificarea cardului.
.
Va trebui dat un click pe „Link and confirm my debit or credit card” care va duce la deschiderea ferestrei care va arata ca in imaginea de mai jos prin care esti invitat sa verifici daca datele cardului sunt corect completate.

Dupa verificare actioneaza „Save and Continue”.

Daca toate datele sunt introduse corect, PayPal ve retrage de pe cardul atasat 1.5 Euro . Acesti bani ii vei primi in contul PayPal , dupa cateva zile in momentul in care PayPal va reusi sa finalizeze procesul de verificare.
Pentru finalizarea procesului de verificare a cardului va trebui sa introduci un cod de 4 cifre pe care il gasesti pe extrasul de cont in dreptul tranzactiei de 1.5 Euro facuta de PayPal sau daca ai internet banking va aparea deasemeni aceasta tranzactie.
Atentie!!! aceasta tranzactie apare in 2-5 zile nu se face instantaneu.
Avand acel cod va trebui selectat „Link and confirm my debit or credit card” si scrierea codului .


Scriind corect codul ar trebui in balanta contului PayPal sa apara cei 1.5 Euro si sub nume la status sa scrie „Verified” in loc de „UnVerified”.

Urmand intructiunile, cu cea mai mare atentie, din acest ghid pentru crearea unui cont PayPal, pas cu pas, nu ar trebui sa intampini probleme, daca totusi apar nu ezita sa postezi o intrebare la rubrica Comentarii.

AR TREBUI SA CITESTI SI :
PayPal pe intelesul tuturor
Carduri bancare pentru PayPal

Trimite articolul unui prieten, daca ti-a placut.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050