All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!O competenta cheie – orientarea spe solutii |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

O competenta cheie – orientarea spe solutii


Zi de zi apar situatii problematice pe care trebuie sa le rezolvam. Si o facem fie evitand problema, fie cautand responsabili pentru situatia nou creata, fie asteptand sa se rezolve de la sine, fie cautand o solutie pentru rezolvarea lor.

De altfel, rezolvarea problemelor depinde de modul cum le abordezi. Orientarea spre solutii este o metoda foarte eficienta de a rezolva situatiile problematice.

Esti orientat spre solutii atunci cand esti proactiv, comunici eficient, esti orientat spre oameni si doresti sa inveti si sa te perfectionezi tot timpul.

Pentru a rezolva eficient o problema trebuie sa o definesti clar, succinct si obiectiv, sa stabilesti obiectivele si sa aduni informatii despre ce a cauzat situatia. Te vor ajuta sa iti formezi o imagine de ansamblu.

O situatie problematica se rezolva cautand solutii creative, analizandu-le si luand o decizie. Dupa care implementezi solutia si verifici rezultatele.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050