All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Metode de a-ti spori incredere de sine |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Metode de a-ti spori incredere de sine


Increderea de sine este o problema cu care oricine se confrunta la un moment dat de-a lungul vietii. Si este evident ca atunci cand pornesti la drum cu lipsa de incredere si indoiala in propriile forte sansele sunt foarte slabe pentru a reusi in ceea ce iti propui.

Iata care sunt cateva metode pe care le-ai putea folosi pentru a-ti spori increderea de sine:

1. Contablizeaza-ti succesele de pana acum – este cea mai eficienta metoda de a spori increderea de sine. Constientizarea si scrierea succeselor din trecut intr-un jurnal de succese aduce un salt imediat de incredere si te impulsioneaza la actiune.

2. Foloseste materiale motivationale – modul cum te motivezi este unul dintre elementele de baza ale dezvoltarii personale. Si influenteaza semnificativ cat incredere ai in tine si in actiunile tale.

3. Invata – ca sa fii mai bun in ceea ce faci ai nevoie sa iti cresti nivelul de competenta. Efectiv sa cunosti mai multe din domeniu.

4. Vorbeste pozitiv despre tine insuti – invata sa reformulezi toate expresiile negative la adresa ta cu altele mai neutre si care sa contina o doza de umor.

5. Invata din greselile pe care le-ai facut – incearca sa constitentizezi in mod onest si obiectiv ce anume din comportamentul tau a generat greselile si ce ai putea face mai bine data viitoare.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050