All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Forrest Gump |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Forrest Gump

Nu lasa niciodata pe nimeni
sa-ti spuna ca e mai bun ca tine, Forrest.

Viata e ca o cutie cu bomboane de ciocolata.
Nu stii niciodata ce o sa gasesti.

Trebuie sa-ti lasi trecutul in urma inainte sa mergi mai departe.

Prost e cel care face lucruri prostesti.

textul si imaginea extrase din filmul „Forrest Gump” (1994)

  Cu toate ca pleaca in viata cu un handicap major, fiind nevoit sa poarte proteze la ambele picioare in copilarie si avand un nivel scazut de inteligenta, Forrest Gump reuseste sa faca lucruri marete in viata datorita hotararii si curajului sau.

Descopera cum Forrest Gump a devenit cineva in ciuda naivitatii sale :

UPDATE: Filmul online a fost scos fiind lasat numai Trailerul

  Forrest Gump a invatat sa alerge si oriunde se ducea alerga astfel a ajuns in echipa de fotbal a facultatilor americane, a salvat viata camarazilor de arme in Vietnam primind Medalia de Onoare a Congresului, a alergat de-a lungul si de-a latul Americii inspirand oameni timp de trei ani..doua luni..14 zile, si 16 ore.
  Cat a stat in spital, datorita unei rani din Vietnam, Forest Gump, a invatat sa joace ping-pong, juca toata ziua, uneori si singur astfel a ajuns in China cu echipa nationala de ping-pong si a castigat 25000$ din reclama.

Un lucru extrem de simplu daca il repeti mereu vei ajunge sa il faci foarte bine, asta am invatat eu din filmul Forrest Gump iar rezultatul se vede atunci cand promovez diferite afaceri online, prin postarea de anunturi gratuite pe internet. Daca acum doi ani de zile pentru a publica un anunt gratuit pe 50 de siteuri de profil imi lua cam 2 ore, astazi in maxim 30 de minute reusesc sa public pe acelasi numar de siteuri.

ALTE FILMELE INSPIRATIONALE RECOMANDATE :
Yes Man
The Opus – Opus-ul
Peaceful Warrior – Calea luptatorul pasnic
The Pursuit of Happyness – In cautarea fericirii
Secretul : Legea Atractiei


Care e lucrul pe care il faci acum foarte usor? Cat timp ti-a luat sa perfectionezi tehnica de realizare a acelui lucru?

Trimite articolul unui prieten, daca ti-a placut.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050