All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Elimina dusmanul noptilor linistite si a somnului odihnitor |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale


   Succesul si vitalitatea din timpul zilei este dat in mare masura de cantitatea de somn odihnitor de care am avut parte in noaptea precedenta.

   Cu toate ca ne dorim o noapte linistita in care sa ne refacem dupa o zi agitata, de multe ori nu se intampla asa din cauza problemelor care apar pe parcursul ei.


   O prima problema a noptilor linistite si a somnului odihnitor este soacra. Cred ca ai patit si tu ca atunci cand vrei sa dormi se apuca mama soacra de taiat lemne cu drujba in casa daca esti la tara, sau de batut cuie in pereti, mutat mobila sau dansat step pe gresie cu tocurile de 15 cm daca stai in apartament.
Aceasta problema se elimina relativ usor daca o incui pe soacra in debara iar cheia o ungi cu smantana si o dai la pisica.
Trebuie sa fii atent ca in camara sa nu fie deloc zacusca si compot sau sa existe din belsug pentru a nu mai incapea pe usa hipopotamul cand vrea sa iasa din camara.

   A doua problema a noptilor linistite si a somnului odihnitor e cucul vecinului. Nu trebuie sa intri in panica, tu ca barbat daca sotia/mama sau fiica iti spun ca „nu au putut sa doarma din cauza cucului vecinului” sau ca „toata noaptea pendula vecinului le-a batut in ureche” fiindca se refera la ceas cu cuc.

   A treia problema si cea mai grava care iti tulbura linistea noaptea o constituie insectele.
Insectele ne pot distruge si zilele si noptile pe perioada verii.
Atunci cand fiind foarte cald si deschidem geamul pentru briza de aer rece ne si trezim cu ele in casa. Tantarii ne tulbura somnul noaptea iar mustele si alte insecte se aseaza pe alimente.
Solutia impotriva insectelor nu este sa stam cu geamurile inchise ci sa avem plasa de tantari la geamuri.

Daca vrei sa ai parte de nopti linistite somn odihnitor si aer rece in timpul noptilor calduroase de vara foloseste Plase Insecte


   Daca nu vrei sa pui plasa anti tantari si anti insecte ferestrelor, usilor de balcon sau de terasa, atunci stai bufnitoi toata noaptea si cauta pe google „solutie somn linistit” „cum sa am parte de un somn odihnitor” „cum scapi de caldura mare” „Solutii pentru protectia locuintei de caldura” si lasa intr-un comentariu ce alternative gasesti.


Citeste si:
Elemente indispensabile – sediu birou sau spatiu comercial
Solutii simple contra tantarilor
Solutii pentru protectia locuintei de calduraUrmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050