All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Cum sa iti alegi drumul corect in viata profesionala |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Cum sa iti alegi drumul corect in viata profesionala


Potrivit statisticilor numai 5% dintre persoanele care se angajeaza pentru prima data sunt multumite de alegerea facuta si isi dezvolta o cariera in domeniul ales.

Astfel, pentru a va spori sansele de a alege drumul corect in viata profesionala puteti lua in considerare urmatoarele sfaturi:

1. Nu alegeti un job care este la moda – chiar daca alegeti un domeniu care este la moda si urmezi studiile in domeniu, absolventii sunt foarte multi si, ca atare, va fi o concurenta acerba pentru obtinerea unui job.

2. Pentru a-ti alege un drum corect in viata profesionala alege-ti un stil de viata, nu vana o pozitie. Alege-ti o destinatie finala, dar incearca sa iti urmezi propria cale, astfel incat, atunci cand iti atingi obiectivul, sa poti spune ca esti fericit cu ceea ce ai realizat si ca, daca ar trebui sa o iei de la capat, ai face acelasi lucru.

3. Nu ramane blocat intr-un domeniu care nu iti face placere – renuntarea la un job care nu iti place sau nu iti aduce satisfactii este, pana la urma, cel mai simplu mod de a identifica, dupa mai multe incercari, ceea ce iti place sa faci.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050