All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Cat de importanta este seria de sasiu ? |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Cat de importanta este seria de sasiu ?

   Cand vine vorba de asigurari, seria de sasiu este extrem de importanta intrucat ea, impreuna cu CNP-ul proprietarului, stabilesc istoricul autovehiculului.

   Din ianuarie 2010 a fost implementat sistemul Bonus –Malus , menit sa responsabilizeze soferii care de obicei produceau accidente si pe de alta parte sa ii recompenseze pe soferii care nu au inregistrat evenimente rutiere neplacute.

   Pentru prima dauna soferul vinovat va plati un pret majorat cu 5%, daca insa va produce 3 sau mai multe daune, pretul la RCA va putea creste cu 100%.Daca din contra insa, soferul a aratat atentie in trafic si nu s-a angajat la accidente, pretul rca-ului va putea scadea la jumatate, adica va primi o reducere de 50%.

   Cei mai dezavantajati sunt tinerii, care, vazuti fiind de asiguratori ca un factor de risc, platesc majorat; astfel ca vorbim de cel mai ieftin rca pe 6 luni undeva la peste 300 RON.

   Ceea ce trebuie retinut insa este faptul ca o serie de sasiu corecta va oferi siguranta unui rca valabil si al unui pret poate meritat. Cu alte cuvinte, numarul de identificare poate fi un factor recompensator, daca pe el nu se inregistreaza daune sau din contra, iti poate aduce necazuri daca istoricul masinii tale este impanzit cu daune.

   Mai multe se pot citi in articolul acesta.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050