All of our products from canadian drugstore ]<`& order maxalt with branded and generic medicines!Avatar la comentarii PAS CU PAS |
Zona succesului: zona obiectivelor indeplinite

Zona de confort : zona unde esti acum
Esti departe de ceea ce ai fost odata, dar nu esti inca ceea ce ai putea deveni. ... click pentru alte citate inspirationale

Avatar la comentarii PAS CU PAS

Sigur ai vazut, cand intri pe bloguri ca sunt unele persoane care au in dreptul textului scris ca comentariu, o imagine(avatar).

Cum prezenta in online devine obligatorie pentru orice afacere, este indicat sa alegem o imagine (avatar) cat mai originala si reprezentativa pentru ceea ce promovam in online.

Avand un avatar in dreptul nick-ul la textul comentat, este si un motiv de securitate, ii va veni mai greu unei persoane sa comenteze pe bloguri dandu-se altcineva mai ales ca exista o corelatie intre imagine si adresa de email.


Cum o imagine face cat 1000 de cuvinte am facut un print screet de la sectiunea comentarii, a unui articol de pe acest blog, pentru a vedea ce inseamna comentariu cu avatar si fara.
(imaginea alaturata a fost editata fiindca nu textul doream sa il scot in evidenta, ci cum se vad comentariile cu avatar si cele fara avatar)

Pas cu Pas cum ne adaugam o imagine personalizata, la comentariile de pe blog, in 5 minute:

Pas 1) Vom intra pe gravatar.com
Gravatar.com este un serviciu gratuit care ne permita sa atasam o imagine unei adrese de email. Ulterior cand vom posta un comentariu pe un blog, pe platforma wordpress, folosind adresa de mail respectiva, va aparea imaginea in dreptul nickului cu care se posteaza textul ca comentariu.
Pas 2) Selectam butonul „Get your Gravatar today”
Pas 3) Vom scrie adresa de email de care dorim sa atasam o imagine
Pas 4) Ne vom loga in contul adresei de mail folosit mai sus, de unde ne vom activa contul creat la gravatar.com.
Pas 5) Prin actionarea linkului de verificare, primit in emailul de la gravatar.com, vom fi redirectionati pe siteul gravatar.com unde va trebui sa ne alegem un nume de utilizator si o parola urmand sa actionam butonul „Sign Up”
Pas 6) Dupa actionarea butonului „sign up” vom fi redirectionati in contul personal creat pe Gravatar.com. La apasarea linkului „Ad one by clicking here” avem posibilitatea sa ne alegem o imagine fie de pe calculator, fie de pe internet sau putem sa ne facem atunci o poza prin camera web.
Pas 7) Dupa editarea dimensiunii imaginii si selectarea categoriei din care face parte avem propriul nostru avatar (propria imagine personalizata in dreptul nikului atunci cand postam un comentariu).

Asa se vede din Panoul de control al administratorului unui site, pe platforma wordpress, un comentariu cu avatar si unul fara avatar:

Trimite articolul unui prieten, daca ti-a placut.

Urmareste ZonaDeFoc pe FACEBOOK!
{lang: 'ro'}
Lasa un comentariu:
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/19/6463719/html/sites/zonadefoc.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1050